Wednesday, 5 June 2013

Tiket parking kereta paling mewah.


Tiket parking kereta hilang? Jangan penik!

uhhh silap besarrr la korang penik if tiket parking kereta hilang kalau parking kereta dekat LCCT.

situasi penik sebenar-benarnyaaa kalau korg masukkan tiket kat mesin dia pastuu tenteraaaaaa 'nombor pelik-pelik'.

ni pengalamann diri sendiri, depan mataaaa.. kaku keras depan tu, speechless..

Tiket parking kereta termahal pernah kene..

Kalau siapa tak nampak boleh DOUBLE-CLICK kat image tu la..

p/s : haiihh terkono, terkonoo.. Aku rasa la kan, kalau korg terkene macam ni jugak, SILA-SILA la sorok tiket parking kereta buat-buat hilang. DENDA RM50 jee.. bernass tak? bernaaaass kan? hahahha. (nampak beno baru pertama kali parking kereta kat LCCT)

**Sebelum ni aku cukup takut nak parking kereta dekat KLCC**



-JP VAVAVOOM-